KAPITEEL Diamantboorbedrijf

Informatie Hak & Sloopwerk

Hakken en slopen

Hak werk

Hak-werkzaamheden komen bijna dagelijks voor op elk bouwterrein, en kunnen op verschillende manieren uitgevoerd worden. Het weg hakken van (beton)lekwater, het slopen van betonwanden en- vloeren, het uithakken van ingezaagde sparingen en het handmatig sneller van betonnen paalkoppen zijn slechts enkele voorbeelden.

Wij voeren onze hak-werkzaamheden zowel handmatig als machinaal uit.

Gaat het om een kleine hoeveelheid hak-werk en/of is er onvoldoende ruimte voor een machine, dan kan ervoor gekozen worden om dit handmatig uit te laten voeren.

Als het gaat om precisiewerk waarbij er zo min mogelijk overlast en absoluut geen schade veroorzaakt mag worden, bijvoorbeeld het vrij hakken van leidingen dan passen wij elektrische hamers toe.

Sloopwerk

Sloopwerk word vaak behoorlijk onderschat, maar met onze vakmensen en de juiste machines, gereedschappen en ervaring, kunnen we rekening houden met uw voorkeur en wensen om de opdracht tot een goed eindresultaat neer te zetten.

Slopen met elektrische hakhamers, hakhamers op lucht, slopen met een bobcat, kleine rupskraan of andere machines.

Klein sloopwerk in renovatiebouw, sloop in bestaande bouw: dekvloer, keuken, badkamer, een betonnen balkon, een betonnen draagmuur, een aanbouw. Sloop in nieuwbouw: beton palen snellen, vergroten van sparingen, weghalen van funderingen of betonwanden.

Schuiven naar boven
X