KAPITEEL Diamantboorbedrijf

Informatie Zagen

Zaag zagen beton steen

Zagen

Belangrijk om te weten is in welk materiaal wilt u gezaagd hebben, wat is de huidige situatie, waar kunnen we rekening mee houden en daarnaast proberen wij zoveel mogelijk ook aan uw wensen te voldoen. Met deze gegevens kunnen wij de machines of gereedschap goed afstemmen op uw opdracht. En deze opdracht wordt zo netjes mogelijk door ons uitgevoerd.

Zagen gebeurt in nieuwbouw woningen of bedrijfspanden, maar ook in bestaande woningen, kantoor-, bedrijfspanden of openbare weg. Hierbij kunt u denken aan: Trapgat, kruipluik, raam,- deurkozijn, wanden, vergroten van een sparing, betonvloer, asfaltweg, etc.

Zagen met machines kan op brandstof, elektrisch of hoogfrequent voor: droog met stofafzuiging, met waterkoeling, verticaal, horizontaal, op zijn kop, met handmachines, ringzagen, kettingzagen, zaagmachine op rail, wandmachine op rail, elektra zaagkar, benzine-, dieselzaagkar. Hieronder hebben wij wat begrippen voor u uitgelegd.

Motor-, of elektrische handzaag op waterkoeling

Motordoorslijper of een elektrische handzaag op waterkoeling kan men in asfalt,- steen,- en betonsoorten zagen t/m 20 cm diep. Koelwater kan worden opgevangen door de waterstofzuiger. En anders kan de werkruimte ook afgeplakt worden voor bescherming van het koelwater. 

Handzaagkap op stofafzuiging

Met deze handzaag kan er t/m 10 cm droog op stofafzuiging gezaagd worden in steen soorten. Er is geen water nodig om te koelen. 

Wandzaagmachine

Een rail wordt gemonteerd en daar word de zaagmotor op gemonteerd. Een blad met zaagkappen worden ook bevestigd zodat men langs de rail zaagt, horizontaal of verticaal tot een bepaalde diepte met waterkoeling.

Brandstof zaagkar

Hand bediende of vol automatische benzine of diesel vloerzaagmachine op waterkoeling wordt gebruikt om asfalt-, betonwegen te kunnen inzagen tot een bepaalde diepte.

Elektrische zaagkar

Hand bediende of vol automatische elektrische vloerzaag machine op waterkoeling zijn er om binnenin gebouwen de betonvloer te kunnen inzagen tot een bepaalde hoogte.

Draadzagen

Zagen met een draad voor grote doorsnedes of moeilijke plekken.

Schuiven naar boven
X