Over ons

KAPITEEL Diamantboorbedrijf is sinds 2004 actief in deze specialisatie. Oprichter Jeroen van Rij vergaarde zijn kennis uit ervaringen uit zijn toenmalig aannemingsbedrijf, voordat hij definitief de overstap maakte naar het boren, zagen en slopen. Inmiddels vele jaren later kunnen we spreken dat we zeer veel ervaring hebben op dit gebied.

Wij zijn gevestigd in Gouda. En zijn in heel Nederland actief met onze werkzaamheden

Voor wie?

Wij als KAPITEEL richten ons eigen voornamelijk op de particulier, ZZP en MKB. Mede door ons professionele team en goede en betrouwbare partners kunnen we in zowel de kleine als in de grote projecten iets voor u betekenen.

Elke klus hoe klein of groot ook word door ons met volledige aandacht en zorgvuldigheid uitgevoerd. Of u nu een particulier of bedrijf ben ons team staat voor u klaar!

Kwaliteit

Wat kunt u als klant verwachten van ons? Wij gaan voor kwaliteit en gaan pas weg als het werk naar tevredenheid is uitgevoerd. Met onze eigen professionele machines kunnen wij hier dan ook keer op keer voor zorgen. Goed gereedschap is het halve werk en voor ons onmisbaar. We maken gebruik van de nieuwste, professionele en meest moderne apparatuur. Hierdoor kunnen we uiterst effectief, maar belangrijk voor de prijs, ook zeer efficiënt werken. En kunt u ervan uit gaan we de prijs en kwaliteit verhoudingen goed in balans houden.

Uitdaging

Heeft u een lastige klus of ziet u er geen gat in? Dat is geen probleem voor KAPITEEL Diamantboorbedrijf. Niets is ons te gek en we gaan geen uitdaging uit de weg. Als we er telefonisch of via de mail niet uitkomen komen we bij u langs en bepalen wij samen met u het plan van aanpak. Ook kunt u rekenen op een eerlijk en professioneel advies vooraf.

Aanpak

Heeft u geen ervaring met hoe het boren, zagen of slopen in zijn werk gaat en wilt u meer weten? Geen probleem! Onze mensen kunnen u voorafgaande aan de werkzaamheden goed uitleggen hoe ze het werk gaan uitvoeren en welke machines ze daarvoor gebruiken.

Meer weten over de werkwijze of diensten? Vraag het ons!

U kunt bij KAPITEEL Diamantboorbedrijf terecht voor het sleuven en dozen boren in alle steenachtigen.

Ontmoet ons KAPITEEL team

Jeroen van Rij

Barry Planken

Sandra van Rij

Angela de Bruin

Facebook
LinkedIn
Instagram