Zagen

Zagen

U kunt bij KAPITEEL Diamantboorbedrijf terecht voor het zagen tot een diepte van 1000 mm. Wij zijn gespecialiseerd in het zagen in alle steenachtige materialen. Wij zagen in bestaande en nieuwbouw woningen, kantoorpanden en bedrijfspanden met behulp van afzuiging. Daarnaast zagen we asfaltwegen door middel van een speciale zaagkar.

Trapgaten zagen

Bij het zagen van een trapgat komt over het algemeen veel kijken. Er zijn diverse methoden om een sparing voor een trapgat te zagen. Afhankelijk van de situatie bij u kunnen we in samenspraak met u de beste methode adviseren om zo veilig en netjes mogelijk te kunnen werken. Daarover vertellen wij u graag meer.

Wat verwachten wij van de klant.

Ons streven is om zo professioneel en netjes mogelijk te werken. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden. Wij hebben vakkundig personeel die met u mee denkt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om zo goed en netjes mogelijk te kunnen werken, verwachten wij het volgende:

  • Bij het zagen op de vloer of op de wand tot 1,5 meter hoog verwachten wij dat we minimaal 1 m2 ruimte rondom het te zagen gedeelte hebben om onze gereedschappen kwijt te kunnen.
  • Bij het zagen op een hoogte boven de 1,5 meter vragen we minimaal 1,5 meter uit de wand vrije ruimte te hebben, zodat we een trap of steiger kunnen plaatsen.*
  • Doordat wij meerder machines op 220 volt gebruiken is het voor ons makkelijk om een eigen stroomgroep te gebruiken. Daarbij kunt u denken aan de wasmachine of keuken stopcontact.
*Als er geen mogelijkheid is voor die ruimte horen wij dat graag vooraf zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mocht de mogelijkheid er wel zijn, maar er is geen ruimte gecreëerd, dan zullen wij dit doen. Met het gevolg dat er wel extra tijd, en dus extra kosten aan verbonden zijn.

Facebook
LinkedIn
Instagram